keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Illanviettoja

Vauva on täyttänyt jo 7 kuukautta.
Maanantaina vauva nousi tukea vasten seisomaan. Tai miestä vasten oikeastaan.
Nyt vauva ei yritä kaiken aikaa nousta seisomaan, vaan aina välillä havahtuu ja muistaa harjoitella.
Tänä aamuna kaatui pari kertaa lapsen tuolin kanssa, ei ollut tarpeeksi tukeva tuoli.

Perjantaina veli tuli käymään, oli menossa mökille. Siellä oli mukavaa ohjelmaa, pubissa stand up -show.
Kuulosti niin hauskalta, sanoin miehelle, että lähteä mukaan.
Viikonloppu kotona lasten kanssa meni hyvin. Lauantai-iltana sain lapset ajoissa nukkumaan, paistoin itselle lohta ja tein salaattia, lämmitin saunan ja otin yhden saunajuoman. Pidin takassa tulia. En valvonut itsekään myöhään.

Eilen lapsella oli taas seurakunnan kerhoa. Tällä kertaa sanoi illallakin, että oli mukavaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi päiväkodin kerhoakin samana päivänä. Sinne pitäisi soittaa uudelleen, ovat ehkä meidät unohtaneet. Kotiintulomatkalla kävin vaatekaupassa. Käyn siellä kaupassa aina, kun olen asioita hoitamassa sillä kylällä. Omistaja on jo aika iäkäs, ja osa myytävistä tavaroistakin. Ostin vauvalle kaksi pipoa ja itselle talvilakin. Lakkini lapussa lukee Made by Isohella Oy Finland. Pari vuotta sitten ostin lapselle talvilakin, jossa oli markkahinta. Tästä omastakin oli markkahintalappu otettu pois.
Ei siis edellistä sesonkia, eikä sitä edellistäkään. Hieno silti, onneksi löysin.

Mies meni aamulla tien poskeen odottamaan linja-autoa. Koulun matka, viimeinen yhteinen juttu samalla porukalla. Tulee huomenna takaisin. Ensi viikko on vapaata, sitten opiskelu jatkuu.

Äiti oli suunnitellut työporukalle virkistyspäivää. Rentoa illanviettoa ja ohjelmaa.
Ensin olin varma, etten osallistu. Vauva on niin kiinni minussa ja pidin sitä jotenkin mahdottomana ajatuksena. Kerroin miehelle, kuinka työkaveri oli pettynyt, etten lähde. Mies kehotti lähtemään tai ainakin miettimään asiaa. Voi olla, että menenkin.

Ei kommentteja: