maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hiihtoloman tunnelmat ja uuteen viikkoon



Joku järjestys olla pitää.


Hiihtoloma on vietetty. Arki alkaa rauhallisesti, lapsi on kerhossa aamupäivän.
Loma tuntui tulevan oikeaan kohtaan.
Puoleentoista viikkoon mahtui monta mukavaa juttua. Suunnittelemattomilla hampurilaisilla käyntiä ravintolassa, vieraita, kyläilyä, vaunuttelua, lapsi pääsi hiihtämäänkin. Mies kävi pari kertaa rinteessä ja iltariennoissa.

Eilen täti ja tädin miesystävä kävivät. Lapsi ja vauva saivat pehmoapinan ja -koalan Etelä-Afrikasta. Lapsi kutsui koalaa kuolaksi. Minulle tuotiin Keniasta kierrätysmateriaalista tehty rannekoru.
Tarjosin kahvin kanssa pannaria pikkusiskon reseptillä.



Päiväunille ja yöunille on menty loruja mielessä. Täti kävi kylässä ja toi vauvalle Kirsi Kunnaan klassikon.
Lapsi haluaa aina vielä yhden lorun. Minusta on ihanaa lukea lapselle. Ajattelin siirtyä jossain myöhemmässä vaiheessa muihinkin runoihin.

Eilen oli hiihtoloman päättäjäiset. Lapsi meni nukkumaan ja me miehen kanssa keittiöön rullaamaan sushia iltapalaksi. Vauva rintarepussa näköesteenä minun ja sushin välissä, mutta pyörittely onnistui silläkin tavoin.



Haemme vauvan kanssa lapsen kerhosta.
Aivan kohta lopetan tämän vauvan vieressä loikoilun ja nousen ylös. Vielä vartti.

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Sushi on meidän suosikkilistalla, joten ei sinulla olisi jotain hekkutäytettä minulle kerrottavana? ;)

Merita kirjoitti...

Tehtiin makeja täytteillä lohi-kurkku ja katkarapu-surimi-avokado, ja minusta jälkimmäinen oli parempi. Tykkään kyllä tonnikalasta, mutta sitä on vähän vaikea täältä saada. Eli aika perusjutuilla mentiin. Mies söi uutena vuotena ihanaa sushia monilla jännittävillä täytteillä ja hyvää oli, mutta raskaana kun olin sain vain kaihoisasti katsoa ja kadehtia vierestä. Kiva oli huomata sinun blogi!

Viivi kirjoitti...

Niin aivan, ei meilläkään ole tuota tonnikalaa koitettu kuin nyt purkista tietenkin. Pitääpä koittaa tuota katkaraputäyettä, en jostain syystä ole tajunnut käyttää katkarapuja vielä. Viime kerralla tein ensimmäistä kertaa keikausrullia ja ne onnistuivat yllättävän hyvin! Kiva!