keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kesäkodissa käymässä

Lähdin maanantaina lasten ja ystävän naapurista kanssa vilkaisemaan kesäkotia.
Kirpputorilla ja kaupoissa piti myös käydä. Jäin vanhemmille yöksi lasten kanssa, ystävä jatkoi mökkeilemään. Eilen ystävä nappasi paluumatkalla mukaan ja takaisin kotiin.
Mukavaa oli.

Kirpputorilla oli vaikka mitä. Löytönä vanha Savotta-merkkinen lapsenkantorinkka. Haalistunut, mutta ehjä. Hinta kokonaiset 4 euroa.

Vein vanhaan mummolaan lakanoita valmiiksi. Reilu viikko vielä kotona, sitten alkaa kesä.
Tuntuu hyvältä.
Piha, laavu, ulkosauna ja talon kaikki ihanat huoneet siellä odottavat. Ystävä lupasi ajella kesällä vapaapäivien viettoon meidän luokse. 80 kilometriä ajaa helposti vaikka yhdenkin illan vuoksi.

Kotiin oli mukava tulla takaisin. Mies yllätti, oli siivonnut koko asunnon. Erityisesti lapsen huoneen kaaoksen selvittäminen lämmitti. Kaikki lelut oli järjestetty omiin laatikoihinsa, kirjat hyllyssä järjestyksessä. Taas pitäisi käydä lapsen lelut läpi ja ottaa osa talteen odottamaan. Lapsi saa valita pienen kassillisen leluja mukaan kesäksi.

Lapset nukkuu, itsekin voisi mennä vähäksi aikaa lepäämään. Lapsi näkee usein yöllä painajaisia ja levottomia unia, viime yönä herätti taas huudolla. On sanottu, että voi tulla viereen nukkumaan, jos siltä tuntuu. Vielä on nukahtanut heti takaisin ja jäänyt omaan sänkyyn. Reppana.

Ei kommentteja: